10 Ocak 2016 Pazar

Kitap Avcısı?

Merhabalar. Bu benim ilk blogger yolculuğum ve dolayısıyla ilk blogum. Nereden başlayım derken, kendimi tanıtayım biraz sizlere :)
Ben kitapavcısı, hayalleri kitaplara dayalı olan, umutlu bir genç.
Hobilerim, kitap okumak, müzik dinlemek, dizi-film izlemek, gezmek, tozmak...
Sayısalcıyım, ve bu yüzden hayalciyim.Kitap okumayı çok severim. En çok fantastik, gerilim, aşk, korku, gerilim tarzı kitap okumayı severim. (Bu arada tüm kitap türlerini saymış oldum :D)

Kitaplar benim hayatımdaki en önemli şey. Yani benim yaşam tarzım.

Bir süredir blog açmayı istiyordum. Ama bana göre olmadığını düşünüp, vazgeçmiştim. Aradan biraz süre geçti. Sonra birgün, kendime "Bunu yapacağım!" dedim ve blogumu açtım. O gün bugün işte :D Ne kadar eğlenceliymiş :)

Benim de kısa maceram böyle işte..
Şimdilik tek dileğim, blog işinde başarılı olabilmek, ve arkadaş kazanabilmek.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Sonraki yazıma kadar sağlıcakla kalın :)

16 yorum:

  1. Heyy hoşgeldin aramızaa :) ben de daha oldukça yeni sayılırım ama sanki yüz yıldır burda gibiyim. Birsürü güzel dostluklar edindim kısa zamanda, blogum her şeyim oldu keşke daha önce cesaret edip açsaymışım diyorum umarım sen de çok mutlu olur çok güzel dostluklar edinirsin :) Bu arada bloguna izleyiciler gadgetı eklersen seni takip etmemiz kolaylaşır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk :D Dediklerine katılıyorum, daha burada çok yeniyim, ve önerin için teşekkürler :)

      Sil
  2. Aramıza hoşgeldin ;)) yazmak ve bunu başkalarıyla paylaşmak harika bir duygu . Her gelen kişiyi ziyaret edetsen ve yorum yazarsan kısa sürede tanınır yeni dostlar edinirsin . Uzun yıllar burada olman dileğiyle :))
    Cafe Tigris
    tigrisdriver.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldin aramıza. keyifli günler dilerim. bi de bol bol güzel kitap yaz bizeee :)

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldiin :)) Sayısalcıların genelde ayakları yere basan insanlar olduğunu düşünmüşümdür, en azından benim lisede ve ünide tanıdığım tüm sayısalcılar öyleydi :D Senin gibi bir sayısalcı görmek çok güzel cidden :D Yazılarını bekliyoruz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk :) Umarım dediğin gibidir, çünkü sözel derslerim gerçekten kötü :\ Yazılarım en yakın zamanda geliyor, sadece bu hafta derslerin yoğunluğundan ve sınavlardan dolayı ilgilenemedim. Yorumun için teşekkürler :)

      Sil
  5. Aramıza hoş geldin!! Çok güzel bir karar vermişsin çünkü dediğin gibi yazmak hem eğlenceli hem de çok rahatlatıcı. Aslında ben de yeni sayılırım ama kısa zamanda çok güzel insanlar tanıdım. Senin de bu yolda çok başarılı olmanı, iyi arkadaşlıklar kurmanı diliyorum. Yazılarını da merakla bekliyorum :')

    YanıtlaSil
  6. Hoşgeldiniz.Uzun ömürlü bloglamalar dilerim.Bir kitap kurdu daha gelmiş aramıza,güzel haber;)

    YanıtlaSil
  7. Hoş geldin, bende katılalı bir buçuk ay civarı oluyor yani bende yeniyim sanırım, umarım her şey gönlüne göre olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk :) Ruh ikizi falan, arkadaş olalım biz en iyisi :D

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2011 Bir Gencin Kitaplığı, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena